Web Analytics Made Easy - Statcounter

راضیه محمدزاده استاد رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی قم در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، در رابطه با مسیر پیشرفت دانشگاه آزاد در چهل سال گذشته، اظهار کرد: در این چهل سال، دانشگاه آزاد خیلی موثر بوده است. به واسطه تأسیس دانشگاه آزاد از سال 1361 بسیاری از استعدادهای به هدر رفته در  پشت کنکور، فرصت ورود به عرصه علم آموزی را پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشگاه آزاد اساتید و بنیانگذاران دلسوزی داشت و توانست دانشجویان فرهیختهای را تحویل جامعه دهد.

وی ادامه داد: برخی معایبی مانند نقص در سیستم آموزشی و نقص در سیستم اقتصادی نیز وجود دارد. افزایش هزینه ها در برهه‌ای از زمان، به نسل امروز فشار زیادی وارد کرد و باعث شد بسیاری از افراد از تحصیل دور بمانند. اما دانشگاه آزاد با پرداخت وام‌ها و حمایت از افراد با هر توان مالی، تحصیل دانشجویان را فراهم کرد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی قم با بیان اینکه اینکه اپیدمی کرونا موجب دور ماندن دو ساله اساتید و دانشجویان از محیط دانشگاه شد و آفاتی را به دنبال داشت، تصریح کرد: دانشگاه با وجود دانشجو عزت می‌گیرد و هیچ چیزی بدتر از این نیست که دانشگاه‌های ما خالی باشد. البته در این دوران، آموزش مجازی دنبال شد و همه اساتید و دانشجویان تلاش خود را کردند. اما دانشجوی ترم دوم و یا سوم که از ابتدا وارد مرحله غیرحضوری شده بود و درکی از محیط آموزش حضوری و کارعملی نداشت در حقش اجحاف شد. البته آغاز آموزش حضوری و برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مختلف با رعایت پروتکل‌های بهداشتی توانست حس و حال خوبی را بین دانشجویان برگرداند.

استاد رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد قم درمورد مهمترین اقدامات مورد نیاز در گام دوم، تأکیدکرد: ما باید حمایتگر باشیم و به نسل جوان که سرمایه‌های اصلی و آینده‌سازان واقعی این مملکت هستند، اعتماد کنیم. دانشجویان، اساتید و کل مجموعه در این راه انرژی و هزینه صرف می‌کنند در نتیجه نیاز هست که از شعار زدگی بیرون آییم و بصورت عملی به آنها میدان دهیم. اتصال صنعت با دانشگاه تنها راه نجات اقتصاد کشور و جوانی است که هزینه و وقت صرف کرده تا به جایگاهی برسد و خود را به جامعه و جهان اثبات کند.

محمدزاده ضمن بیان ویژگی‌های تخصصی و اساتید دلسوز رشته میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی قم اظهار کرد: به علت زحمت‌های زیادی که برای این رشته کشیده شده است و دانشجویانی که با وجود تمام سختی‌ها و گاها عدم امکانات در مجموعه ماندند و تلاش کردند، باعث شد تا رشته میکروبیولوژی به یک واحد شاخص و خاص در این دانشگاه تبدیل شود. همچنین به نظر من دانشگاه آزاد قم در خیلی از رشته‌ها واحد شاخصی است.

وی درباره اهداف رویداد ملی گام دوم در دانشگاه آزاد اسلامی قم، خاطرنشان کرد: به نظر من این رویداد باید سال‌های قبل اتفاق می افتاد؛ چرا که دانشگاه آزاد از زمان تاسیس، مسیر اصلی و مهمی در آموزش برای افراد مختلف جامعه پیگیری کرد.

وی تأکیدکرد: دستور مستقیم رهبر بابت انجام این کار و حمایت مراکز دولتی، آموزشی، غیرانتفاعی و آزاد از این جریان، به جریان دانش، دانشجویانی که بصورت حرفهای و عملی کار میکنند و تلاشی که اساتید در مراکز علمی و دانشگاه‌ها دارند، کمک می‌کند تا به میدان بیایند و در سطح جامعه دیده شوند. 

 محمدزاده درباره اقدامات دانشگاه آزاد قم در گام دوم، بیان کرد: دانشگاه آزاد قم در نظر دارد با برگزاری کارگاه‌ها، استارتاپها و بررسی تمام ایده‌های خلاقانهای که دانشجو طرح آن را به همراه خود می‌آورد، بستر مناسبی را  فراهم کند و  نقطه اتصال بین دانشگاه و صنعت باشد.

وی در پایان تصریح کرد: افرادی که خلاق و کارآفرین هستند با توجه به شکست‌ها و پیروزی‌هایی که در مسیر با آنها مواجه می‌شوند، باید تلاش مستمر داشته باشند. قطعا این تلاش ها روزی به ثمر خواهد نشست.

مصاحبه: فاطمه دده بیگی

تنظیم: فاطمه عباس زاده گنجی

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1142803 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی قم دانشگاه آزاد قم رشته میکروبیولوژی گام دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۲۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ، قائم مقام رئیس دانشگاه آزاداسلامی کشور امروز در شورای استانی دانشگاه آزاد کردستان با بیان اینکه فارغ التحصیلان بدون مهارت دچار کمبود کار و شغل خواهند شد گفت باید با ورود رشته‌های مهارتی و مهارت آموزی زمینه را برای اشتغال جوانان فراهم کرد.

سروری مجد در این جلسه از ایجاد سامانه پژوهش یاب برای رصد فعالیت دانشگاه در سراسر کشور خبر داد و گفت ساماندهی امور جذب هیئت‌های و جلوگیری از رکود علمی از اهداف ایجاد این سامانه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج هم در این جلسه از ثبت نام ۱۳ هزار و ۶۴۲ دانشجو در سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت امسال ۳۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش دانشجو داشته ایم.

میمنت آبادی گفت دانشگاه آزاد استان کردستان در حال حاضر در بیش از ۳۰۰ رشته از کاردانی تا دکترای تخصصی دانشجو پذیرش می‌کند و پارسال ۸ رشته به رشته‌های آموزشی این دانشگاه اضافه شد.

در ادامه این مراسم مرکز آموزش و توسعه فناوری‌های پیشرفته این دانشگاه در راستای تحقق مهارت آموزی در دانشگاه افتتاح شد.

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ رشته در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان تدریس می شود
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • جوانان و دانشجویان به‌عنوان امانت مردم و خداوند در نزد معلمان و اساتید هستند
  • تجربه آموزش‌های ترکیبی در مسیر پیشرفت و هوشمندسازی را ادامه می‌دهیم
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • همایش روانشناسی در دانشگاه آزاد قم برگزار شد