Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره میکروب شناسی ایران بیان کرد: اکثر فارغ التحصیلان در رشته میکروبیولوژی در جذب بازار کار مشکل دارند و بر همین اساس امسال پانل‌ چالش‌های آزمایشگاه‌های کشور در بخش میکروب شناسی در نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران نظر گرفته شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عباسعلی ایمانی فولادی در آستانه برگزاری نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب‌شناسی ایران اظهار کرد: این کنگره شهریور ماه امسال طبق روال گذشته به همت انجمن میکروب شناسی برگزار می‌شود که یکی از کنگره‌های پرمخاطب بوده است و امیدواریم امسال نیز شاهد دستاوردهای خوبی در این حوزه باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امسال هم دانشمندان این عرصه از اروپا، آمریکا و آسیا در این کنگره حضور خواهند داشت، افزود: اکثر فارغ التحصیلان در رشته میکروبیولوژی در جذب بازار کار مشکل دارند و بر همین اساس امسال پانل‌ چالش‌های آزمایشگاهیهای کشور در بخش میکروب شناسی در نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران نظر گرفته شده است.

دبیر اجرایی نوزدهمین کنگره میکروب شناسی ایران ادامه داد: در پانل چالش‌های آزمایشگاهی کشور در بخش میکروب شناسی متخصصان دکترای علوم آزمایشگاهی، پاتولوژی و میکروبیولوژی بحث می‌کنند که چگونه فارغ التحصیلان میکروب شناسی در آزمایشگاه‌های کشور قادر به فعالیت خواهند بود و فارغ التحصیلان رشته میکروب شناسی با این موضوع آشنا می‌شوند که چه اقداماتی باید انجام دهند تا بازار کار بهتری داشته باشند.

ایمانی فولادی در ادامه به دو چهره میکروب‌شناسی اشاره کرد و گفت: یکی استفاده از میکروارگانیسم‌ها در رژیم غذایی و دیگری نقش میکروارگانیسم‌ها در درمان دو چهره زیبای میکروب‌شناسی است و امروزه به طور کامل مشخص شده که پروبیوتیک‌ها همان میکروارگانیسم‌هایی هستند که یک موضوع مهم و قابل توجهی در مساله مواد غذایی مفید به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: همچنین میکروارگانیسم‌ها و سموم آنها در درمان بیماری‌هایی همچون سرطان‌ها می‌تواند مفید باشد همچنین در زیبایی به کار می‌روند به طوری که به طور مثال بوتاکس نیز سم میکروبی با دوز پایین بوده که در زیبایی استفاده می‌شود. لذا در ارتباط با کاربردهای مفید در علم میکروب شناسی نیز در نوزدهمین کنگره میکروب شناسی مباحثی مورد گفت‌وگو قرار می‌گیرد و جدیدترین دستاوردها در این زمینه نیز ارائه خواهد شد.

براساس این گزارش، نوزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران 13 لغایت 15 شهریور در سالن ابن سینا دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۷۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش

به گزارش صدای ایران از ایسنا،حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند.

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود.

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با نهاد‌هایی مانند آموزش و پرورش وارد گفتگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

دیگر خبرها

  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات